Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΕ DVD MAZI ME TO BHMA THΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!! ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΓΟΝΕΙΣ!!!

| No comment
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!

Ποιό συγκρότημα; Αυτό που ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ποτέ και συνέχιζε πάντα να εκδίδει τις εφημερίδες του ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, όπου συνεργάστηκε με τις κατοχικές δυνάμεις για να αναγκαστεί μετά να αλλάξει όνομα στις φασιστοφυλλάδες του για να συνεχίζουν να λειτουργούν...

Σας μεταφέρουμε την είδηση από "ΤΑ ΝΕΑ" το άλλο μεγάλο αδεφάκι του "Βήματος":

Ένα DVD με τα βιβλία όλων των τάξεων Δημοτικού και Γυμνασίου προσφέρει το «Βήμα της Κυριακής». Το DVD περιέχει τα σχολικά εγχειρίδια, έτοιμα για ανάγνωση, επεξεργασία και εκτύπωση.


Μαζί επανακυκλοφορεί -μετά την εξάντλησή του την προηγούμενη Κυριακή- και το ειδικό πρόγραμμα για «κατέβασμα» όλων των σχολικών βιβλίων για το δημοτικό, το γυμνάσιο και το Λύκειο (2011 - 2012).

Το «Ηλεκτρονικό Βιβλίο Μαθητή», κυκλοφορεί με περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες και βοηθά τους μαθητές να κάνουν τις ασκήσεις και τις εργασίες της επόμενης ημέρας στον υπολογιστή τους.

Το γεγονός ότι το συγκρότημα με τις επιλόγες του και τις διαμορφώσεις του και τις υποστηρίξεις του είναι απόλυτα συνυπεύθυνο και μέρος του συστήματος που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στις τραγικές συνθήκες πολύ παλιότερων εποχών και βέβαια όχι μόνο στην Παιδεία, δεν παίζει κανέναν ρόλο γιαυτόυς τους χοντρόπετσους χαρτογιακάδες που το μόνο πού έχουν στο μυαλό τους είναι πως θα διατηρήσουν τα οφίτσια και τα προνόμια που τους παρέχει το καθεστώς, του οποίου αποτελούν ενεργό και καθοριστικό βραχίονα...

www.stoxos.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]