Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκάλυψη Ερντογάν: Υπάρχουν μαύροι… Πόντιοι!

| 1 Comment
Η εικόνα είναι συνταρακτική καθώς φαίνεται ότι αποκαλύφθηκε η ύπαρξη μιας άγνωστης φυλής μαύρων Ποντίων στην Αφρική, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις ενδυμασίες των μελών του χορευτικού συγκροτήματος! Είναι όμως έτσι ή τα φαινόμενα απλά εξαπατούν;
Επιλέξαμε να σχολιάσουμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς όπως θα έχετε αντιληφθεί μαζί με την «ποντιακή» χορευτική ομάδα, εικονίζεται ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η σύζυγός του.



Πρόκειται για στιγμιότυπο από τη διοργάνωση της 9ης Ολυμπιάδας Τουρκικών (9 TURKCE OLIMPIYATLAR), η οποία διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση και τη διεύρυνση της εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας στον κόσμο.
Στο πλαίσιο αυτής μια ομάδα νεαρών αγοριών και κοριτσιών από την Γκάνα ενδύθηκαν την τιμημένη ποντιακή στολή και παρουσίασαν έναν τοπικό χορό – τον οποίο οι Τούρκοι αποκαλούν Horon, δηλαδή χορόν – προς τέρψιν των παρισταμένων και ειδικά του πρωθυπουργικού ζεύγους.
Η τουρκική προπαγάνδα έδρασε επιδέξια ακόμη μια φορά, καθώς παιδιά από την Αφρική χόρεψαν – στο πλαίσιο εκμάθησης του «τουρκικού πολιτισμού» – έναν αμιγώς ελληνικό χορό, τον οποίο ταύτισαν ως τουρκικό!
Συνεπώς, εμείς από την πλευρά μας που δεν είχαμε τη δυνατότητα, ακόμη και στις εποχές των παχέων αγελάδων, να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο θεσμό, ας μην εκπλαγούμε αν κάποια στιγμή στο μέλλον βρεθούμε μπροστά σε «τεμέτερα παιδία» που θα έχουν μελαψό δέρμα και θα χορεύουν ποντιακά, τραγουδώντας τουρκικά τραγούδια!
Στην φετινή διοργάνωση που ξεκίνησε με ειδική τελετή στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ συγκεντρώθηκαν περί τα 1.000 παιδιά από 130 χώρες για να συναγωνισθούν με αντικείμενο την καλή γνώση της τουρκικής.
Οι μετέχοντες στη συνέχεια μοιράστηκαν σε 24 πόλεις, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τον τουρκικό πολιτισμό και να έλθουν σε επαφή με συνομηλίκους τους.
Ο νεοθωμανισμός προχωρεί αθόρυβα χρησιμοποιώντας την ήπια ισχύ του πολιτισμού και της γλώσσας, θεμελιώνοντας παρακαταθήκες, οι οποίες στο εγγύς μέλλον θα λειτουργήσουν επ’ ωφελεία του, ως πέμπτη φάλαγγα…
defence-point

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]